Erzsébet-téren Jótékonysági Vigasságot rendeztünk.

A Gondoskodás Alapítvány 1998. óta fő támasza a Kistérségi Egyesített Szociális Intézménynek és a Kistérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatnak szakmai-működési feltételin illetve a gondozási színvonalukon kíván segíteni.

2012. november 10-én az Erzsébet-téren Jótékonysági Vigasságot rendeztünk. Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik jelen voltak, tombola tárgyakat ajánlottak fel, illetve támogatták az alapítványt, hogy segítségükkel Mikulás ünnepséget szervezhetünk a szociális és gyermekjóléti szolgáltatásban részesülőknek.

Továbbá szeretnénk megköszönni a rendezésben nyújtott segítségét a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. dolgozóinak, a mosonmagyaróvári Polgárőrségnek, továbbá minden önkéntesnek, akik önkéntes munkájukkal járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

A Mikulás ünnepséget 2012. december 05. és 06-án rendezzük meg. December 05-én a Soproni u. 65. sz. alatti Aranykor Idősek Otthonában a bentlakásos idős otthonokban élőknek, december 06-án a Haller Iskola aulájában, az idősek-, fogyatékkal élők-, hajléktalan nappali ellátottaknak, illetve a Gyermekek Átmeneti Otthonában élőknek.
Mindkét ünnepségre eljön a Mikulás, műsort adnak ellátottaink, uzsonna után zenével szórakoztatjuk vendégeinket.
A Mikulás ünnepségeket az Alapítvány a Jótékonysági vigasság tiszta bevételéből rendezi meg.  

Az idősek, betegek, a fogyatékkal élők, a krízis helyzetű gyermekek, családok és egyének életfeltételeinek javításához nagy szükség van az önkéntes segítőkre, a támogató adományokra, melyet a Gondoskodás Alapítvány ezúton is őszinte tisztelettel köszön meg.

Duna Takarékszövetkezet: 58600269-11128801

Mosonmagyaróvár, 2012. november 22.

A Gondoskodás Alapítvány
Kuratóriuma nevében
Zimmerer Károlyné
kuratóriumi elnök