Sérült Fiatalok X. Nemzetközi Találkozója

2011. december 1-én megrendezésre került a Sérült Fiatalok X. Nemzetközi Találkozója a Fehér Ló Közösségi Házban. Az ENSZ által kinevezett Fogyatékosok Európai Napja ismét alkalmat teremtett a fogyatékossággal élő emberek számára, hogy értékeiken keresztül mutassák meg magukat.

A jubileumi alkalommal vendégül láttuk ausztriai társintézményeink ellátottjait, az Éltes Mátyás Iskola diákjait, a Mosonmagyaróvár kistérségében elő sorstársakat és a Naposház fiataljait.

Az egész napos eseményen, bemutatók, interaktív programok, szórakoztató, pihentető és ügyességi feladatok egyaránt várták a résztvevőket.

 

Megismerkedtek és kipróbálhatták magukat a zumba, a hastánc, a spinning, táncos koreográfiák, a craniosacralis terápia, a kozmetika, a hajszobrászat, a hennafestés színterén. Az „Önkéntesség Évének” jegyében sok segítséget kaptunk a Kossuth Lajos Gimnázium önkéntes diákjaitól, a Hunyadi Mátyás Szakközép és Szakiskola tanulóitól.

Külön köszönetet mondunk a fellépőknek, akik színvonalas előadásaikkal, programjaikkal emelték az esemény fényét, továbbá a Gondoskodás Alapítványnak, amely nagyvonalú adományával támogatta a találkozót.

 

 

Tekintsék meg a találkozón készült képeinket: